Et ole sisäänkirjautunut. Kirjaudu sisään tai rekisteröidy

Hoitajahaut

2 posters

Siirry alas  Viesti [Sivu 1 / 1]

1Hoitajahaut Empty Hoitajahaut 3/11/2020, 14:19

Eveliina


Tallin omistaja
Tässä viestiketjussa tallilaiset voivat etsiä hevosilleen hoitajaa, vuokraajaa tai mitä ikinä tarvitseekaan. Ilmoituksessa tulee käydä ilmi vähintään mille hevoselle haetaan apukäsiä (linkitettynä), mitä apua tarvitset ja mihin kiinnostuneet voivat ottaa yhteyttä (sähköposti tms).

Mikäli kiinnostuit jostain ilmoituksesta, niin otathan yhteyttä suoraan ilmoituksen laatijaan.Viimeinen muokkaaja, Eveliina pvm 16/11/2020, 14:50, muokattu 1 kertaa

https://korte.palstani.com

2Hoitajahaut Empty Vs: Hoitajahaut 5/11/2020, 12:56

Susanna

Susanna
Tallin omistaja
Sussun elämäntilanteen vuoksi nainen etsii hevosilleen vakituisia hoitajia/vuokraajia. Vasta todetun raskauden vuoksi Sussulla on edessään useita kuukausia jolloin hän ei pääse ratsaille ja tämänkin jälkeen lapsi tulee viemään suuren osan naisen ajasta. Nyt onkin hyvä aika etsiä hevosille vuokraajat jotka huolehtisivat hevosten päivittäisestä hoidosta ja liikutuksesta. Jokaiselle hevoselle toivotaan löytyvän oma vuokraaja joka hoitaa ja liikuttaa hevosen päivittäin, sekä laittaa ruoat valmiiksi tallityöntekijää varten. Hommaan ei kuulu ruokintaa tai karsinan puhdistusta, sillä tallityöntekijä hoitaa ne päivittäin.

Andren ja Rommin vuokraajilla on mahdollisuus kilpailla ja valmentautua hevosilla aktiivisesti niin koulussa kuin esteillä ja kentässä. Tallilta löytyy vakiovalmentajat niin kouluun kuin esteille/kenttään, joten mahdollisuudet aktiiviseen valmentautumiseen ovat hyvät.

Tintin vuokraajalla on vielä toistaiseksi mahdollisuus valmentautua ja kilpailla niin koulussa kuin esteillä ja kentässäkin. Tamma on kuitenkin astutettu ja tämän vuoksi tulee jäämään myöhemmin kevyemmälle käytölle ja lopulta täydelle mammalomalle. Varsan syntyessä kesällä vuokraajalla on mahdollisuus puuhailla myös varsan kanssa, mutta syksyllä se muuttaa uuteen kotiin vieroituksen jälkeen. Tämän jälkeen Tintin kanssa voi aloittaa taas pikkuhiljaa palautumisen mammalomalta ja alkaa valmentautumaan ja kilpailemaan jälleen.

3Hoitajahaut Empty Vs: Hoitajahaut 5/11/2020, 12:56

Eveliina


Tallin omistaja
Evellä on kädet täynnä töitä hevosten ja koirien kanssa ja tämän vuoksi nainen tarjoaa hevostaan vuokralle/ylläpitoon kotitallilla, sekä etsii nuorilleen hoitajaa. Vuokraajan tehtäviin kuuluisi hevosen päivittäinen hoito, liikutus ja ruokien valmiiksi laitto tallityöntekijän työtä helpottaakseen.

Takun vuokraajalla/ylläpitäjällä on mahdollisuus valmentautua ja kilpailla aktiivisesti kunhan käyttää maalaisjärkeä eikä rasita hevosta liikaa. Tallilla on vakio koulu- ja este/kenttävalmentajat joiden valvovan silmän alla on mahdollisuus valmentautua, mutta myös ulkopuolisiin valmennuksiin saa osallistua.

Nessi ja Neela ovat nuoria ja herkkiä hevosia joiden ratsukoulutus on vasta alussa. Näille kahdelle etsitään hoitajajia joilla on kiinnostusta olla mukana nuorien hevosten koulutuksessa. Hoitajan tehtäviin kuuluu myös hevosen päivittäinen hoito ja ruokien valmiiksilaitto, mutta liikutus tapahtuu vain Even paikalla ollessa ja naisen neuvojen mukaan.

https://korte.palstani.com

Sponsored content


Takaisin alkuun  Viesti [Sivu 1 / 1]

Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa