Et ole sisäänkirjautunut. Kirjaudu sisään tai rekisteröidy

Vilna Elea Nilsen

Siirry alas  Viesti [Sivu 1 / 1]

1Vilna Elea Nilsen Empty Vilna Elea Nilsen 10/12/2020, 11:34

Vilna

Vilna

Vilna Elea NilsenPerustiedot
Syntynyt 06.06.1996 Norjassa, 24-vuotias
Punaruskeat hiukset, harmaat silmät, 156cm

Ratsastustaso & valmentautuminen
Tällä hetkellä tasolla Vaativa B / 120cm
Estevalmentajana Kristian Tammipuro
Kouluvalmentajana Tuuli Palokangas

Perhesuhteet
Maria Nilsen (äiti, ammatiltaan lasten lääkäri)
Hannes Nilsen (isä, ammatiltaan lakimies)Omat ponit

Boleyn of Shore "Sassy"
8v punaruunikko ratsuponi tamma
Hieman osaamattomampi tapaus, mutta tuntuu olevan kapasiteettia isompiinkin luokkiin. Oikein helppo käsitellä ja ratsastaa. Tekee mukisematta kaiken mitä pyydetään.

Cabarnagh Padraic "Paddy"
10v tummanruunikko connemara ori
Vilnan uusin hankinta. Ei ole omistanut sitä kauaa, mutta toivoo saavansa siitä mukavan kilparatsun. Hieman energisempi tapaus jonka kanssa on omat haasteensa.

Vilna Elea Nilsen Vilna
Vilna on ehkä hieman hemmoteltu, sillä hänen vanhemmat maksavat kaikki naisen valmennukset ja kilpailumatkat. Siitä huolimatta Vilnasta ei ole tullut sellainen muita nokan vartta pitkin katsova, sillä hän on aina joutunut tekemään myös paljon töitä maksaakseen muut kulut.

Vilna on ihminen joka ei pelkää tuoda mielipiteitään esiin. Välillä se sanoo mitä sylki suuhun tuo, mutta osaa kyllä tarvittaessa pitää suunsa kiinni. Uusien ihmisien kanssa hieman varovaisempi sanomisineen ja tekemisineen. Vilna pitää omasta ulkonäöstään huolta ja aivan sama mihin hän menee niin on huolitellun näköinen. Tottakai tallille mennessä luomivärit sun muut isommat meikkaukset jää vähemmälle, mutta ehostaa itseään kaikkialle muualle mennessään.

Naisella on paha tapa polttaa tupakkaa ja ärräpäitä saattaa lennellä mikäli joku asia ei onnistu. Ei kuitenkaan kiroa niin että merimiehetkin olisivat kateellisia. Kortteessa valmentava Kristian Tammipuro on naisen paras ystävä.

Takaisin alkuun  Viesti [Sivu 1 / 1]

Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa